CONTACTEER ONS

PLAFONDS

Valse plafonds op maat van uw ruimtes

U kent ze ongetwijfeld: de kleine vierkante tegels aan het plafond van vele kantoren of winkels. Zo’n valse- of systeemplafonds zijn gebruiksvriendelijk en perfect toepasbaar in allerlei grote ruimtes. Vooral in gebouwen met veel bekabeling en buizen in het plafond, is het aangewezen om deze ruimte te allen tijde toegankelijk te houden. 

Uw plafonds genieten een duurzaam bestaan dankzij de betere producten waarmee we bij Rotthier-Systeembouw werken. Onze specialisatie bestaat niet alleen uit jarenlange ervaring in ons vak, maar ook uit de transparante communicatie naar onze klanten toe. Wij plaatsen de wensen van onze klanten steeds voorop, zowel tijdens de voorbereidingen, tijdens de werken zelf als tijdens de zorgvuldige afwerking ervan. 

De decoratieve en nagenoeg onderhoudsvrije inlegtegels van onze systeemplafonds vormen een grote besparing op de verwarmingskosten van al uw grote ruimtes. Daarnaast zijn onze systemen ideaal voor het creëren van extra ruimte voor aircosystemen of ventilatie. De brandwerendheid en de tientallen beschikbare kleuren geven u dat laatse duwtje in de rug om meteen overtuigd te zijn van de doeltreffendheid van valse- of systeemplafonds. 

Rotthier-Systeembouw plaatst kwaliteitsvolle, valse plafonds in de hele regio Vlaanderen en Brussel. Meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u steeds krijgen op aanvraag.