CONTACTEER ONS

Gipswanden

Professionaliteit, precisie en duurzaam vernieuwen

Uw kantoor of bedrijfsgebouw revitaliseren langs de binnenzijde is een belangrijk project, maar wat met het feit dat uw bedrijf vaak niet gesloten kan worden tijdens het plaatsvinden van de werken? Wat als alle werknemers aan de slag moeten kunnen blijven tijdens het renovatieproces? Daarom is het belangrijk om een echte vakman onder de arm te nemen. Snel en efficiĆ«nt te werk gaan is de boodschap. Om soortgelijke projecten niet in het honderd te laten lopen, is Rotthier-Systeembouw uw ideale partner. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een tijdige en zeer precieze afwerking op vlak van gyproc- en gipswerken voor uw bedrijf. 

Bent u uitgekeken op de uitstraling van uw kantoor en wilt u gaan voor een nieuwe, frisse look? Ook schilderwerken kunnen door ons uitgevoerd worden. We vormen kantoorruimtes om tot aangename werkplaatsen en houden hierbij rekening met uw vooropgestelde wensen en voorkeuren. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor gyproc- en gipswerken in de omgeving van Vlaanderen en Brussel.

Rotthier-Systeembouw is actief in de regio Vlaanderen en Brussel en werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Voor informatie of offertes kunt u ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op deze website. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan.